FY FAN VA VI E BRA!

2 ½ halv vecka kvar till studenten. Jag känner mig gråtfärdig utav många anledningar. Skönt att slippa skolan, sorgligt att inte gå tillbaka till skolan, kommer sakna dom flesta i min klass.. Ja, det kan skrivas upp många anledningar..
Men en sak är säker; FY FAN VA VI E BRA!


Ta mig till ett varmt ställe, där solen lyser och hunkarna är många

Jag längtar så tills jag och bästa vännerna ligger på stranden i Magaluf och bara chillar järnet. Att bara kunna gå ner i vattnet när det blir för varmt i solen. Det är så mysigt när det är varmt att bara känna det svalkande vattnet.
Sen senare på kvällen äta på vår mysiga resatuarang, vi äter samma sak hela tiden! Spaghetti med köttfärsås, vitlöksbröd och pommes och självklart en cola till. Efter det går vi och handlar i någon  liten butik, där köper vi groggarna till kvällen, frukost och en jävla massa cola. Asso seriöst, förra året drack vi säkert 3 liter cola per dag?!
Går hem, pumpar en massa hög musik och fixar oss. Sen kommer vi igång med groggarna! Sitter på hotellet och festar tills kl är typ 12-1 något, oftast med några söta grabbar från hotellet ;) Sen drar vi ut i kvällsvärmen och röjer gärnet på någon av klubbarna tills klockan är 6 på morgonen!

Can't wait!
Det ska bli såå underbart!

I sommar gör vi Magaluf osäkert igen, jag&mina underbara vänner!

My baby is sick

Ja, min lilla pålle är sjuk.. Stackars min lilla "ponny". Hon har jättehög feber och är snorig.
Hon kanske har blivit sympati sjuk med mig.

Iaf, så kommer brun-utan-solen från KICKS. Det är deras eget märke och den kostar bara 85 kr. Den är färgad så man ser var man sätter den, awesome!!

Mindre än 1 månad till studenten!


Köra en Tegel?

Att gå till Tegel eller att inte gå till Tegel?
 
Det är mitt största problem just nu..

Juste, suckers. Jag är svinbrun nu. Så jävla nice. Bara för jag har köpt jordens bästa brun-utan-sol.Bara för att jag saknar Er..

ha hi ho

Mina vänner, ni har nog inte uppmärksammat det här. Än.
Det är ingen fara, jag märkte det nyss.


 Dålig bild, men jag tror ni ser vad jag ser?
Just det, en snopp på Oboypaketet.

:D

STUDENT 2009!!


MAGALUF 2009!!Ville bara säga det.

I just wanna kiss you *mwah*

Sämst uppdatering.
Skivan ägde. Jag var dyngrak men fan så kul jag hade.

Valborg då, denna mycket roliga kväll firades med vattenpipa, grillning, öl, cider, vin och mycket goda vänner. Det började i en liten park nära Linda. Sen bar det av till Em's pojkspoling, dit även Frida kom :D  och slutade med en bra skedvän, Malin.
Ett stort tack till alla medverkande utav kvällen, det var en riktigt bra valborg :)

Nu ska jag måla naglarna innan jobbet. Big plans.

Tänkte först dra med Em&Malin ut ikväll, men jag vet inte om jag orkar. Är aptrött efter att ha jobbat sen halv 7 imorse, vill inte ens veta hur trött jag kommer vara när kl slår halv 1 och jag slutar.

Puss på er alla mina vänner.


RSS 2.0