FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Visserligen en vecka sen, men eftersom jag uppdaterar så ofta såå.. Fy fan va kul det var. Och ledsamt. Jag insåg inte förräns utspringet att jag aldrig skulle gå i skolan mer med min mysiga klass, antagligen inte ens träffa hälften av dom igen, och jävlar. Då börjadejag gråta, inge våldsamt hulkande men det kom några tårar. Var nog både ledsen och glad.
Sen åkte vi flak, kul som fan. Em&Annelie kom till utspringet för att hänga med på flaket, dom underbara hade med sig champagne och en liten nalle.
Efter en väldigt blöt tur på flaket åkte vi till min mottagning där jag snabbt hoppade in i duschen. Luktade ju inte direkt sommaräng, utan snarare gammal alkis.
Mottagningen var supermys. Allt var över förväntningarna denna bästa dag ever!!
På kvällen var det slutskiva, jag drog mig dit lite motvilligt eftersom jag var trött som ett as. Jag skulle inte ha gjort det, den var kul men inte så kul. Helt okej med andra ord. Dock inte värd att lämna sängen för ;)

Ikväll, en vecka senare, ska jag och Em ut på äventyr. Vi ska ut och härja i stan så hon är på väg hit nu för att börja föra lite inför kommande kväll.. MjaoMin älskade klass

Bloody awesomeee

Idag hade vi klassens dag, oh va jag kommer sakna min klass! Först hade vi lekar i klassrummet, självklart vann mitt lag STORT. Fy fan, vi krossade det andra laget. Först var det en lek där man skulle svara tvärtemot på frågorna, tex. Är Kalle Anka statsminister? Då skulle man svara ja. Haha, sjukt kul var det. Nästa lek var typ som Twister. Man fick en lapp där det stod typ "Näsa mot rygg" och resten listar ni ut antagligen.
Sen åkte vi till Täby för att bowla. Haha, jag som verkligen suuuger på bowling, hamnade sist.. Av ALLA. Jag kom precis över 100 strecket på poängställningen, vilket ni kanske förstår inte är så överdrivet bra.. ;P

Idag är det tisdag, imorn onsdag.. Sen är det ta mig fan torsdag= studentlunch.. Sen fredag= studenten. Helt sjukt.
Jag får kramper i magen när jag tänker på allt som ska fixas innan, och alla dessa jävla pengar som ska till höger och vänster.. Jag blir tokig.. Skönt när det är fredag och allt är klart iaf.

Nej dags att sätta fart med all skit som ska göras!

RSS 2.0