CSI, Criminal Minds, Law and order you name it!

Jag älskar alla dessa kriminalserier. Så ni kan ju förstå min totala lycka när det går någon kriminalserie typ hela tiden nu? Alltid från typ 18:00-03.00 går det någon på någon kanal. AWESOME!

Förövrigt är jag fortfarande förkyld som ett gnu, hostar och snorar om vartannat. Det blir en dag till hemma från skolan för att kurera mig, sen får det vara nog. Ska hem till Natta ikväll, det ska bli mysigt (: Det var så länge sen vi sågs! Hemma hos Natta brukar jag kunna kurera mig, vi har nämligen den speciella blandningen med godis, fet mat och massa läsk. Då mår man alltid snäppet bättre än innan ;D

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen för att fräscha upp mig lite, puss på er!

Tjena mumin!

Lite roligt att du uttrycker dig så när du själv ser ut som en häst. Men det gör mig inget, för mår du bättre av det så varsågod (: JAG BJUDER PÅ DET!

Du vet säkert inte bättre, du är ju inte så gammal. :) Du/ni växer upp och lär er ni också.
Men att tro att du på fullaste allvar kan tävla mot min kompis, det är ju bara dumt? Har ni sett hur hon ser ut jämfört med er? Nej, skulle inte tro det.

Ska inte sänka mig till er nivå, även om jag mycket möjligt redan gjort det ;), ibland får man lov att vara lite omogen!

Drinktips sådär mitt i veckan

Pink Panther


4-6 cl Licor 43
Lättmjölk
Grenadin
Isbitar

Fyll glaset till ca 25% med isbitar.
Häll därefter i likören, och sedan mjölken.
Avsluta med några droppar Grenadin.
Efter omrörning har drinken en babyrosa färg.

Det kallar jag lycka

Igår när mamma kom hem hade hon köpt vitamintabletter åt mig. Det var nog länge sen jag blev så glad över något så litet. Jag började nästan gråta av lycka. Ja, jag är helt seriös, jag blev så glad.
Mina vitamintabletter tog nämligen slut för någon månad sen och jag tror att dom är lösningen på allt dåligt. När jag äter dessa tabletter är jag pigg och glad, aldrig sjuk! Jag inbillar mig ju antagligen det här, men det hjälper mig så det skiter jag i! Så när mina tabletter tog slut blev jag lite bekymrad, och sen blev jag förkyld. You see my point? Under hela tiden jag åt dessa mirakelpiller var jag frisk, sen när dom tog slut väntade jag bara på att bli sjuk.  Men nu är jag redo i 100 dagar till.

TACK SNÄLLA MAMMA!



Det här är alltså mirakel piller!

Gulliga Nathalie (:

TACK så jättemycket Natta för min fina header :D I like it very mycket ;D <3

Hennes blogg hittar ni här; http://nathaliesderberg.blogg.se



Nytt

hej angelica, en liten överraskning, du är ju sjuk och allt!
hoppas du tycker om den, annara får du byta tillbaka!! :)
krya på dig nu sötis, så vi kan ses på onsdag!
saknar dig!! love /Nathalie

PusS pUsssS

Jag är typ förkyld. Härligt. Jag kan inte andas genom näsan och min hals svider. Jag har inte ens orkat kolla om jag har feber. Jag funkar nämligen såhär; jag kan känna mig någorlunda pigg (läs; inte död), sen märker jag att jag har feber och genast blir jag sängliggande och tycker synd om mig själv. Jag är som en man när jag är sjuk. ALL uppmärksamhet till mig tack, jag mår jättedåligt och är nog döende.

Det har jag inte tid för nu. Jag vill plocka apelsiner i ett varmt land.


Raderade

Jag & Emily är så jävla bra.
Nu är ni raderade ur våra liv. Borta. Vi byter terräng. HELT.
Inge mer samma nattklubb, inge mera fyllesamtal och annat med er. Ni är borta. POFF!




Nu jävlar kör vi. Igen.


(obs; bilden är 3 år gammal)

Brrr

Nu är det kallt igen, tröttsamt det här är. Jag hade hoppats på att plusgraderna skulle hålla i sig ett litet tag till iaf, men nu är kylan tillbaka igen.
Idag var jag först i skolan för lite betygsnack på Ergonomi kursen. Det gick väl hyffsat bra med tanke på hur lite jag faktiskt har gjort under förra terminen. Jag gjorde ju som sagt klart hela arbetet igår och det skulle man ha jobbat hela terminen med, så det blev ett G. Men jag känner mig nöjd, bara jag får G är jag nöjd haha.
Efter det åkte jag in till stan för att möta min kära vän Annelie. Vi gick och fikade och jag köpte hårfärg. Nu j*vlar ska utväxten bort och det fort!
Vi satt och snackade i 4 timmar typ, som vanligt. Jag fattar inte hur man kan ha så mycket att prata om hela tiden. Det babblas om dittan och dattan, bara skitsaker egentligen. Men mysigt är det, nu vill jag bara ha några plusgrader igen så man kan sitta ute och fika utan att frysa häcken av sig.
Vi matade några gråsparvar med resterna av Annelies semla. Dom blev så glada, dom flög och hämtade några vänner som också skulle få smaka på semlan. Det måste ha sett lite roligt ut, där satt jag, Annelie och 4 gråsparvar. Vilket sällskap va?

Nej, nu ska jag laga lite middag (läs; värma något i micron). Är hungrig som ett gnu.


Ruskigt tillfredställd

Dock inte på det sätter. Tyvärr!

Jag är hemma och är sjukling idag och låter mina stackars vänner i klassen slippa mitt humör idag. Då jag känt lite ångest över saker som bara hänger över mig i skolan bestämde jag mig för att ta tag i det, OCH JAG GJORDE DET FAKTISKT!
Jag har gjort ett jättestort arbete i ergonomi och ett svenska  arbete i mer lagom storlek. Känner mig hur nöjd som helst. En applåd, tack.
Jag hatar att plugga, men samtidgt älskar jag när jag får dom här rycken och bara bestämmer mig för att "nej, nu j*vlar ska det göras". Man får så otroligt mycket gjort och mår så bra efter. Tänk om det kunde vara så jämt?

Nu ska jag värma vetekudden för min stackars värk och göra en kopp te. Sen ska jag sätta mig ner och kolla på tv. Mycket välförtjänt tycker jag.



Jag saknar dig fortfarande så det gör ont.
Jag tänker på dig varje dag.

Det här mina vänner..

.. det kallar jag smärta.

Hela dagen har gått åt till svordomar, magont och en arg Angelica. Jag är ledsen att behöva säga det, men så kommer det nog vara några dagar till. Yes, det är den tiden i månaden och även fast jag bara har den tiden i månaden typ 1 gång i halvåret (pga p-stav) så är det förjävligt. Jag lider med er stackars, tappra kvinnor & flickor som får stå ut 1 gång i månaden. En guldstjärna till er!

I övrigt kom jag på under kvällen, jag tar studenten om bara ett halvår!! Det är både pirrigt och ångestfullt. För första gången insåg jag hur mycket jag kommer sakna min klass. Min underbara klass, för det mesta. Så många roliga och trevlig människor, så mycket mys.
Jag har så otroligt svårt att fatta det, om ett halvår står jag och hoppar på flaket. Det har ändå gått så fort när jag tänker efter. Känns som om det var förra veckan jag börja ettan. Helt otroligt. 

  
   
Då&Nu

NEJ NU JÄVLAR KÖR VI!

En helg

Då var ännu en helg slut. Trist.
I fredags jobbade jag till halv 1, det var extremt, helt olidligt roligt. Jag dansade liksom runt med en hamburgare i ena handen och en stor stark i andra. Nej, nu ljög jag. För det hände inte. Jag var överdrivet trött och allt var hysteriskt roligt, småpotatis liksom.

Igår var jag på huset med Em, Malin, Carro och Sanna. Det var väldigt trevligt. Snoppis hängde på en liten stund också innan han ville gå till sina kompisar som var någon helt annanstans. Självklart var detta helt okej.
När klockan började närma sig 3 och mina&Ems fötter trillade halvt av bestämde vi oss för att det var dags. Vi sjöng på sista refrängen och började den långa vandringen hem. Observera att den tog 2 timmar. Det kallar jag en lång vandring i killer heels som sakta men säkert suger ut den sista gnuttan hopp ur dina fötter.
På morgonen idag ( läs eftermiddagen ) när vi vaknade kollade vi på Mirrors. En helt okej film men jag hade hoppats på mer måste jag säga.

Nu mina vänner, hoppas jag ni är nöjda. Nu har ni ett nytt inlägg som ni kan läsa i en vecka framåt.

Puss&hej!


Ps. Jag har fortfarande inte hittat min dröm man, så om du läser det här, hör av dig! Beskrivning av dig finns längre ner.



Ibland får man helt enkelt lov att bjuda lite på sig själv.

RSS 2.0