Happy new year!

Idag är jag fit for fight igen. Jag är redo för nyårsafton fylld med bra vänner, Likör 43, god mat,  fest och massa kul.
Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag & Frau Smörfitta ( a.k.a Emily ) funderar på att gå nakna. Det vore något va? Väldigt orginellt i vilket fall.

Jag kommer bojkotta stan ikväll, så vi lär inte ses. Men ni får gärna ringa och önska mig ett gott nytt år, gärna innan tolvslaget så ni är säkra på att komma fram.

Bye suckers.

Lätta Smörfitta

Så heter Emilys nya pojkvän. Nej, skämt å sido så heter han bara Lätta. Som smörpaketet. Detta finska fynd gjorde Emily på båten ( efter några drinkar ) och hon tyckte ju han bara va såååååååå sööööt och underbar. Han kunde några svenska ord "titta på tv" & "helvete". Jag vet inte var hon blev helt såld men det blev hon iaf.

Tack så jättemycket allt folk för en underbar kryssning! Emilys födelsedag var helt suverän och det roligaste jag  varit med om på länge!!! :DOch så var jag fast igen..?

Jag ville bara säga..

GRATTIS EMILY <3  :D

Hoppas du får en föör jäävla bra födelsedag, men det ska vi nog se till ;D

Återigen ett STORT grattis till en av världens finaste människor <3

God fortsättning på er :)

Då var julafton över för i år igen. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med den.
Vi åt gott, spelade roliga spel och allt var bara mysigt, som alltid!
Tack snälla för alla fina julklappar!
Fick påfyllnad till min sovhörna som håller på att få en makeover. Den är mer porrig nu än någonsin.
Nu ska jag bara ta tillbaka mina handklovar från Helena som ska upp på väggen igen, så blir det så sexxxxxigt. ;)
Bildbevis kommer later.

Fick en massa andra fina julklappar, bla Volumemaster, presentkort osv.
Så jävla näääjz volumemaster var, funka perfa. :D
Nej, nu ska jag packa upp allt och sen tare lugnt, jobbar ikväll.. ;(


Me like

Nu är det bara jobb som gäller tills julafton. Men idag är den sista jobbiga tiden, jobbar tills halv 3 inatt, blööö. Efter det är det sköna och lätta tider.

Efter juldagen börjar partyveckan. Wooho, som jag längtar. ;) Det kommer bli nääjz, eller hur ladies? :D
Först är det kryssning med Mona som fyller 50, sen är det kryssning med Emily som fyller 19 och sist men inte minst, nyårsafton. Jävlar vad det ska supas.

Nu ska jag påbörja min solbränna, med lite BUS. Wish me luck.

Fy, vilken jävla dag

Jag är arg, ledsen, upprörd, irriterad meeeeed mera.
Har varit på begravning idag, tungt och jobbigt. Kände mig alltså nere INNAN jobbet ringde. Det saknas folk en av dagarna jag är på kryssning, så jag måste hitta ÄNNU EN som känner sig manad att jobba åt mig.
Detta gjorde mig fruktansvärt arg och nu känner jag bara, JAG ORKAR INTE MER. Varför kan inget bara flyta på??Jag hatar år 2008. Jävla piss år.


Färgade linser? Jatack!

Satt och kolla lite hemsidor när jag hittade en sida som skicka ut ett prov på linser om man skrev om dom i sin blogg, sjääälvklart hoppade jag på det. Jag har alltid undrat hur det skulle se ut med bruna ögon på mig. Jag tycker det är så fint med bruna ögon till blont hår. So, let's try it. ;)
Från ; http://www.fargadelinser.se/

No happy face

Idag känner jag mig lite dämpad. Vet inte varför riktigt.

Är iaf precis hemkommen från stallet. Var ute och red i snöstormen, brr. Inte okej.
Ikväll jobbar jag, yippie va kul. Är iaf en 3 timmar innan jag måste åka. Funderar på en powernap men jag vette fan om det är värt det.

Hoppas ni får en rolig kväll, fylld med alkohol och snyggingar!GRATTIS IGEN FRIDA! :D

Frrreak

Gårdagen bjöd på mycket. För mycket till och med.
Jag är så otroligt jävla dum i huvudet. Ibland iaf. Igår/inatt hade jag ett sådant tillfälle där jag inte riktigt tänkte eller något alls i den stilen faktiskt.  Så jag får ju skylla mig själv.

Jag säger bara; tack gode Gud för Emily.
(även om det hade kunnat hindra mig lite mer, men det tog bort det värsta iaf)

Fogsis

Hej från mig och Em innan vi går in i DIMMAN.

Work harder pussy

Sitter just nu och pluggar. Blä. Ska göra klart en sak i historia och sen en hemtenta i naturkunskap. That sucks. Big time.
Iaf på onsdag verkar det som om jag och min favorit partypingla ska pimpla i oss en vinare och sen kanske ge oss ut på festligheter. My favourite thing to do.

Jag måste försöka hitta någon som känner sig manad att jobba åt mig också. Suck. Säkert många som är sugna sådär direkt efter jul.......... Men men, let's hope we can find someone.

Emily Callmar & Annelie Karlsson- you rock my world.

You wanna go back to my room..

..for a little boom boom?

Satt och nynna på den här låten och kom att tänka på Maaagaluf. Fyfan va vi ska ha kul i sommar! Can't wait. ;D

Jag har precis fått mitt jobbschema över jul.. Jag jobbar konstant. Iaf i början. Verkligen heeeela tiden. Så mina vänner, you know where to find me.
Jag längtar ändå faktiskt till jul. För först är det julafton, sen kryssning, sen kryssning igen och sen nyår. Det kommer bli svaaajnroligt :DJag som brunhårig, för något år sen.

Min data är en mutta

Varning; detta inlägg skrivs i ren frustration.

Min DATOR, för er som märker ord, är ett jävla thailandskräp som min idiotiska skola kan få tillbaka igen. När som helst, jag lovar. Jag måste även använda detta thailandskräpet nu då det blivit något knas med den andra.
*poff* säger det, så stängs den av. Varför kan man då undra? Jaa, det kan jag inte svara på. Den lever sitt egna lilla liv, stänger av sig själv när den känner för det, hänger sig då och då osv.
När den väl hade värmt upp och kommit upp i lite hastighet, ja då ringer Emily. Hon ber mig gå in på bilddagboken och kolla hennes & Annelies lilla rikeman-look-a-like-Linda Rosing-fjortispojke fling. Om man nu vill använda ett så fjolligt ord som fling. Något på väg till bilddagboken måste ha gett min data klamydia för det tar mig 10 min! att ens komma in på bilddagboken. Sen då att hitta denna pojkspoling.* DeEt TåÅg LiiiiKsååM fåreveeeeeer.*
Mja, hittat och funnen eller whatever beslutar jag mig för att skriva ett glatt & trevligt inlägg på min kära blogg, men då säger det *poff* igen och datan döööööör. SJÄLVKLART! Därför ändrades mitt glada blogginlägg till ett hatiskt inlägg gentemot min såkallade data.
När jag skriver kommer även texten 107899 minuter efteråt.

Puh.


Naturkunskapsboken har inte fått någon uppmärksamhet alls idag, OCH DET MINA VÄNNER är jag glad för. För jag kom nämligen på att jag ska göra en hemtenta istället på naturkunskapen. Thank God.
Hade jag ens öppnat boken och kollat på första sidan hade det blivit liiiite panik i butiken när jag kom på att det var en hemtenta jag skulle skriva.


Nu slänger jag ut datan genom fönstret, hoppar ut efter och STAMPAR PÅ DEN.

Chiki ta-ta-taaaaa

Har precis kollat på Bonde söker fru. Istället för att gå till inavlade tegelbruket. Sorry, men jag tycker det är helt värdelöst. Så när ni bestämmer er för att lämna trygga Täby och ge er ut på äventyr, call me! ;) Annars dåååå? njae inte mycket. Chillipill. Ska väl ta och plugga lite Naturkunskap B snart. Va roooooligt. Nu ska jag fortsätta pilla mig i naveln och slänga hatiska blickar mot Naturkunskapsboken..

Jag kan svanka som en mulåsna, kan du?

Här i inläget nedan ser ni då ett tappert försök från min sida sett att skapa något vackert. Till Er. Mina vänner. Se hur bra det gick?
DET ÄR TANKEN SOM RÄKNAS, KOM IHÅG DET.

Jag har iaf fixat mina naglar. Med gele. Jag har gjort det alldeles själv. Fyfan va bra det blev. Mina naglar är långa, fina och hot nu. Jag tror jag ska erbjuda mina nagel-fixar-tjänster till andra, och ta betalt. Så bra är jag.
Sen har jag även bokat solduschning för att jag ska bli brun och fin. SUCK ON THAT!

Längtar så tills julafton och allt partande det blir efter. So much fun :)
Har skrivit min önskelista idag. Den blev KORT. Bara en a4sida, va kan jag ha glömt?

HAR BTW HITTAT SNYGGASTE NYÅRS KLÄNNINGEN! Men jag tänker då fan inte säga var, mahahaha.


Det finns två personer som betyder allt för mig i denna värld. Ni vet vilka ni är. Och sen mamma då såklart :D Mamma betyder alltid mest!

The days of my life

Det här kallar jag kärlek.
   


                                                                                                
                                                                      
                                                                                                                            None
                     


                                                                                                


      RSS 2.0